„ZTE DAYS“ / ODRŽANA ZTE KONFERENCIJA U ORGANIZACIJI ZTE-A I RECRA

8. i 9. 11. 2016., Zagreb, Hotel Westin

U zagrebačkom hotelu Westin održana je dvodnevna ZTE Days konferencija na kojoj je predstavljena vrhunska ZTE tehnologija u području telekomunikacija.

ZTE je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području telekomunikacija i informatičkih tehnologija, osnovana 1985. godine, s prihodom od 11 milijardi USD i trenutno preko 18.000 zaposlenika. Na hrvatskom tržištu su prisutni već nekoliko godina u ponudi tele operatera za telekomunikacijska rješenja.

ZTE prepoznaje inovacije kao osnovnu vrijednost tvrtke i više od 10 % godišnjeg prometa ulaže u istraživanje i razvoj novih tehnologija. Neki od novih proizvoda i tehnologija predstavljeni su i na samoj konferenciji. 
Uz „pametne“ telefone, koji su krajnjim korisnicima najzanimljiviji, ZTE je predstavio i napredne uređaje i rješenja za Smart Cities, uređaje za telekomunikaciju poput baznih stanica, uređaja za video nadzor, modema, kao i „pametne“ projektore itd.

U sklopu ZTE Days konferencije održana je i press konferencija na kojoj je premijerno predstavljena ZTE Axon 7 serija. 
Uvodni govor su održali g. Dinko Borić (izvršni direktor firme Recro) i Yu Dan (direktor ZTE-a za Europu).
Samo predstavljanje mobilnih uređaja, prezentaciju prodajne i marketinške vizije ZTE-a održao je g. Vandy Liu – regionalni direktor prodaje mobilnih uređaja za Europu.

Od rujna 2016. godine „pametne“ telefone, osim kod tele operatera, možemo pronaći i u Recro ponudi kroz maloprodajnu partnersku mrežu. Popis maloprodajnih trgovina možete pronaći na linku.

Recro je hrvatska distributerska tvrtka informatičke opreme i softvera, osnovana 1992. godine. Kvaliteta je za Recro jedan od glavnih kriterija odabira dobavljača pa se ZTE, sa svojim „pametnim“ telefonima, odlično uklopio u viziju i poslovanje tvrtke Recro. Uređaji su prilagođeni za hrvatsko tržište, a i servis se obavlja u Hrvatskoj.

Trenutno se u ponudi na našem tržištu može pronaći pet ZTE modela – Blade L110Blade A310Blade V7 LiteBlade A910 te Axon Mini
Najveći fokus je bio na predstavljanju novog Axon 7 modela, koji uz svoje vrhunske karakteristike ima i trogodišnje jamstvo na cijeli uređaj, a ako unutar 6 mjeseci od kupnje uređaja mehanički oštetite ekran, ZTE će Vam ga besplatno zamijeniti. Također, ako unutar trogodišnjeg jamstvenog roka tekućinom oštetite uređaj, imate pravo na jedan besplatan popravak. Poseban naglasak pri demonstraciji uređaja stavljen je na audio performanse, koje su vrhunske zahvaljujući ugrađenoj Dolby Atmos audio tehnologiji.

Trenutno je ZTE 6. proizvođač „pametnih“ telefona u svijetu, dok na europskom tržištu zauzima 4. mjesto. Svojim daljnjim usavršavanjem u područjima novih tehnologija te marketinškom i prodajnom strategijom planiraju se kroz sljedeće 3 godine pozicionirati u top 3 najveća proizvođača „pametnih“ telefona u Europi.

O ZTE

ZTE Corporation je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području telekomunikacija i informatičkih tehnologija. Strategija tvrtke uključuje integrirana End to End rješenja koja inovacijama dodaju vrijednost i izvrsnost krajnjim korisnicima i tvrtkama širom svijeta. ZTE vjeruje u inovacije kao osnovnu vrijednost tvrtke te više od 10% godišnjeg prometa reinvestira u istraživanje i razvoj. 20 razvojnih centara širom svijeta zapošljava 30.000 profesionalaca što je rezultiralo sa 66.000 prijavljenih patenata u telekomunikacijskim i informatičkim tehnologijama. Osnovana 1985., ZTE je prisutna na Hong Kong i Shenzen burzi. Iz širokog asortimana proizvoda u ponudi su „pametni“ telefoni koji su zahvaljujući vrhunskim karakteristikama pozicionirani kao peti najveći brand u Europi.

O RECRU

RECRO je dioničko društvo u privatnom vlasništvu. Naša djelatnost je distribucija informatičke opreme i softvera, a na tržištu smo prisutni od 1992. godine. Pri izboru dobavljača glavni kriterij nam je kvaliteta proizvoda, te pozicija koju pojedini proizvođač zauzima na globalnom tržištu.

Našu kvalitetu i potencijal prepoznali su brojni vodeći svjetski proizvođači s kojima imamo sklopljene distributerske ugovore (Acer, Asus, D-link, Epson, HP, Lenovo, LG, Logitech, Microsoft, Brother, Sophos, VEEAM, VMware, ZTE).

Proizvode plasiramo na tržište preko mreže partnera kojima pružamo široki raspon stručnih, logističkih i financijskih usluga. U radu s partnerima poseban naglasak stavljamo na kvalitetnu edukaciju i stručnu podršku pri izboru i konfiguriranju optimalnog IT rješenja. RECRO posluje u skladu s ISO 9001 standardima kvalitete.